Wie zijn wij    Minimaliseren

Recipio Belastingadvies is een jong professioneel belastingadvieskantoor. In 2000 zijn wij begonnen als Assurantiekantoor aan Het Schip in Apeldoorn.

Sinds 2006 houden wij ons nog uitsluitend bezig met fiscale aangiften, belastingadviezen en administraties. Onze cliënten zijn voornamelijk particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven.

Bij ons kantoor zijn drie personen werkzaam. Christiaan Roest en Arend van der Weide houden zich bezig met de fiscale kant van de werkzaamheden en Joop Roest richt zich op het doen van de administratie voor onze cliënten.

Door onze snelle aanpak en korte communicatielijnen, zorgen wij ervoor dat u als ondernemer zich kunt bezig houden met uw kernactiviteiten zonder zich om de administratieve kant van uw onderneming zorgen te maken.

Wie is wie Minimaliseren
Christiaan Roest Arend van der Weide

Christiaan Roest houdt zich, samen met Arend van der Weide, bezig met de fiscale kant van de werkzaamheden. Hij verzorgt uw aangifte en geeft adviezen voor uw fiscale problemen.

ArendIn 2010 is Arend van der Weide toegevoegd aan het team. Hij houdt zich, samen met Christiaan Roest, bezig met de fiscale werkzaamheden. In 2011 is hij tevens mede-eigenaar geworden. Ook bij hem kunt u terecht voor uw aangifte en adviezen voor uw fiscale problemen.
 
Joop Roest

Joop Roest

Joop Roest kan u van dienst zijn met het verzorgen van uw administratie. Het maakt hierbij niet uit of u uw administratie nog op papier doet of gebruikt maakt van een boekhoudprogramma. Door zijn ervaringen met diverse software pakketten, hoeft u bij ons niet noodzakelijk over te stappen naar een ander (duurder) boekhoudprogramma.

Copyright (c) 2019 C.M. Roest Belastingadvies Privacybeleid  |  Gebruiksovereenkomst